2021-08-31

Vi är nominerade till ”Årets Hållbarhetsalternativ” – Dagligvarugalan 2021

Finalist

Med finalplatsen och nomineringen, som en av tre, i kategorin ”Årets Hållbarhetsalternativ” tar vi också klivet fullt ut som en viktig aktör mot den svenska livsmedelsbranschen.

– Att bli uppmärksammad på detta sätt av de som är våra direkta potentiella kunder är både viktigt och roligt. Vi har en produkt och tjänst som är unik i världen i sitt slag där vi närmast omdefinierar begreppet hållbarhet. Med exempelvis vårt stora system, Complete, kan en större livsmedelsbutik i direkt anslutning till butiken odla cirka 100 ton grönsaker och tio ton lax om året, som kan ligga till försäljning en timme efter skörd. Det är helt unikt, säger Mattias Gemborg.

Vinnarna i de 20 olika kategorierna i Dagligvarugalan 2021 koras den 15 november i Stockholms stadshus.

Om Dagligvarugalan

Dagligvarugalan som firade sitt 10-årsjubileum 2018 är branschens stora galakväll där alla duktiga medarbetare i dagligvarubranschen runt om i landet står i fokus och får en välförtjänt plats i rampljuset. Under kvällen uppmärksammas och belönas branschens alla hjältar som i det tysta ser till att den svenska livsmedelsförsörjningen fungerar och att konsumenterna både inspireras till stordåd i köket och middagsbordet.

Galan föranleds av flera månaders juryarbete där finalister så småningom utses i 20 kategorier. Jurygrupperna består av namnkunniga personer med anknytning till dagligvaruhandeln.

Dagligvarugala arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap.

Läs mer om Dagligvarugalan