Jobba hos oss

Brinner du för hållbar utveckling och vill du vara med och omvandla livsmedelsindustrin? Vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag? Då kan Agtira vara en perfekt arbetsplats för dig.

Agtira befinner sig i en snabb tillväxtfas och är ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill vara med på den häftiga resa som vi har startat. I företaget arbetar idag cirka 35 medarbetare som tillsammans vill flytta gränserna för växthusodling och urban farming.

För att bibehålla och utveckla vår arbetsmiljö arbetar vi med vår värdegrund. Vissa ord är lite extra viktiga för oss som arbetar här. Vi odlar inte bara grönsaker, vi odlar också den kultur vi vill ha på våra arbetsplatser. Det hjälper oss att fatta beslut och agera på ett sådant sätt att vi odlar den kultur som vi vill utveckla inom Agtira.

Våra värdeord

Vissa ord är extra viktiga för oss som arbetar på Agtira. Ord som hjälper oss att fatta beslut och agera på ett sådant sätt att vi odlar den kultur som vi vill utveckla på våra arbetsplatser.

Öppenhet

När vi är välvilligt öppna, ärliga och reflekterande, stärker det Agtiras organisation och påverkar kvaliteten i allt vi säger och allt vi gör.

Ansvar

Våra ledare är prestigelösa och goda förebilder som ger förutsättningar för medarbetare att göra ett bra jobb. Vi tror på delegerat ansvar, våra medarbetare är kreativa och modiga, de vill ta ansvar.

Engagemang

Med engagemang och genuin vilja gör Agtiras medarbetare sitt allra bästa. Det är så vi utvecklar verksamheten, skapar förändring och överträffar våra kunders förväntningar. Engagemang gör oss till stolta medarbetare.

Just nu söker vi

Just nu har vi inga lediga tjänster men håll gärna utkik här, då och då söker vi nya medarbetare.