2023-01-27

Agtira byter till Nasdaq FNGM den 30 januari

Agtira-nasdaq

Nu står det klart att food tech-företaget Agtira byter handelsplats till Nasdaq First North Growth Market den 30 januari. Genom bytet räknar Agtira med att kunna öka och förenkla tillgången till institutionellt kapital. Detta är viktigt, eftersom det finns ett mycket stort intresse för bolaget och man ser stora möjligheter till en stark och accelererad tillväxt.

Klockan 9.00 måndagen den 30 januari kommer Agtiras t f vd, Christer Edblad, att ringa i klockan på Nasdaq-börsen, för att både starta dagens börshandel – och för att markera att från och med nu går Agtiras aktier att köpa och sälja på Nasdaq First Growth Market.

Direktsänd noteringsceremoni på måndag morgon

På måndag morgon kommer Agtira att delta i en kort noteringsceremoni på Nasdaq-börsen i Stockholm. Den kommer även att sändas digitalt på Vimeo för alla som är intresserade.  https://vimeo.com/event/1411317/6f4ff7bb35

Livesändningen startar 08.30 och cirka 08.50 blir det en kort presentation av Nasdaq och 09.00 ringer Agtiras t f vd Christer Edblad i börsklockan, varefter de första avsluten sker. Hela sändningen avslutas cirka 09.20.