Bolaget meddelar att Elena Petukhovskaya, som idag är bolagets VD, föreslås väljas in i styrelsen på kommande årsstämma den 25 april 2019. 2019-03-26 För mer information, vänligen kontakta: Johan Stenberg, Styrelseordförande Telefon: 070 482 77 00 E-post: johan@vileum.com Om Peckas Naturodlingar AB Peckas Naturodlingar har utvecklat ett unikt system för kretsloppsodling av tomater och regnbågslax. Fiskarna […]

Bolaget meddelar att Elena Petukhovskaya, som idag är bolagets VD, föreslås väljas in i styrelsen på kommande årsstämma den 25 april 2019.

2019-03-26

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Stenberg, Styrelseordförande
Telefon: 070 482 77 00
E-post: johan@vileum.com

Om Peckas Naturodlingar AB
Peckas Naturodlingar har utvecklat ett unikt system för kretsloppsodling av tomater och regnbågslax. Fiskarna ger näring till tomaterna som i sin tur renar vattnet som går tillbaka till fiskarna – allt tas med andra ord tillvara på ett naturligt sätt. Systemet har utvecklats under 20 år med goda resultat. Nu växlar Peckas Naturodlingar upp konceptet till ett fullskaleprojekt för att försörja en medveten marknad med premium tomater och regnbågslax. Resultatet blir hållbar, klimatsmart och giftfri mat för framtiden.

Documents & links