Bli en del av vårt team

Lediga tjänster

Vill du vara med och omvandla livsmedelsindustrin? Brinner du för hållbar utveckling och kittlas av tanken på att lösa några av de största utmaningarna vi står inför inom livsmedelssektorn? Och vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag? Då är Agtira den perfekta arbetsplatsen och den här texten ingången till en unik jobbmöjlighet för dig.

Agtira befinner sig i en snabb tillväxtfas och är ständigt på jakt efter nya superhjältar som vill vara med på den häftiga resa vi bara befinner oss i början av. I företaget arbetar idag cirka 30 personer inom allt från systemutveckling till växthusskötsel. Vi kompletterar och utmanar varandra för att tillsammans flytta gränserna inom inomhusodling och urban farming.

En roligare karriärväg än den Agtira erbjuder får du leta länge efter. Utgångspunkten i vår rekrytering är att hitta individer vars kompetens och personlighet gör teamet ännu starkare samtidigt som de bidrar till en arbetsmiljö präglad av engagemang och glädje. Med kvalitet och innovationsfokus som ledord hjälps vi tillsammans åt att driva arbetet framåt.